Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیا به دنبال ابزاری می‌گردید که با استفاده از آن بتوانید مقدار کلر واردشده به آب را تعیین کنید؟ آیا برای پمپاژ مقدار مشخصی سیال با مشکل مواجه شده‌اید؟ پس کلید حل مشکل شما در این مقاله قرار دارد. با استفاده از دوزینگ پمپ نه‌تنها می‌توانید این مسئله را حل کنید؛ بلکه امکان تزریق مایع با نسبت متغیر را هم دارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس با ما همراه شوید تا این وسیله پرکاربرد را به شما معرفی کنیم.

پمپ مترینگ یا دوزینگ چیست؟

پمپ دوزینگ یکی از ابزارهای پرکاربرد در صنعت است که می‌تواند مقدار مشخصی از یک وسایل را از نقطه‌ای به نقطه دیگر برده یا تزریق کند. این نوع از پمپ‌ها به نام‌های دیگری مانند مترینگ پمپ یا پمپ تزریق هم شناخته می‌شوند. ویژگی جالب‌توجه در دوزینگ پمپ این است که در آن‌ها می‌توان عمل تزریق را با در نظر گرفتن فشار خط انجام داد؛ به این معنا که دبی قابلیت تنظیم دارد.

مهم‌ترین ویژگی‌های پمپ تزریق دارای نرخ تخلیه قابل‌کنترل قابل‌استفاده برای انواع مواد شیمیایی با ویسکوزیته مختلف ساخته‌شده از پلاستیک، استیل ضدزنگ یا ترموپلاستیک دارای کنترلر الکترونیکی برای کنترل تزریق مایع دارای دبی 1 تا 1000 لیتر بر دقیقه و فشار 10 تا 2000 بار کاربرد دوزینگ پمپ چیست؟

پمپ‌های مترینگ به‌عنوان یک وسیله برای اندازه‌گیری شیمیایی شناخته می‌شوند؛ در نتیجه می‌توان از آن‌ها در همه کارخانه‌های صنعتی، صنایع فعال در حوزه کشاورزی، آزمایشگاه‌های پزشکی، تاسیسات تولیدی استفاده کرد. علاوه بر این شما می‌توانید از این نوع پمپ‌های تزریق در مواردی مانند استخرها، تصفیه آب و صنایع غذایی استفاده کنید. کاربرد اصلی انواع دوزینگ پمپ برای اضافه کردن کلر به‌منظور از بین بردن باکتری‌ها است؛ به‌علاوه می‌توان آن‌ها را در محیط‌هایی با دما یا فشار بالا هم به کار گرفت.

انواع پمپ‌های دوزینگ بر اساس نحوه تامین انرژی

پمپ‌های تزریق بر اساس روشی که برای تامین نیروی محرکه موردنیاز و انرژی مصرفی خود استفاده می‌کنند، در گروه‌های مختلفی قرار می‌گیرند که مهم‌ترین آن‌ها از قرار زیر هستند:

پمپ مترینگ برقی

مترینگ پمپ‌های برقی که به نام الکتروموتور هم شناخته می‌شوند، انرژی موردنیاز خود را از الکتریسیته می‌گیرند. اساس کار در این الکتروموتورها، انتقال انرژی الکتریکی به جعبه‌دنده است که باعث ایجاد حرکت رفت و برگشتی در شفت و تزریق مواد شیمیایی می‌شود.

دوزینگ پمپ سلونوئیدی

در پمپ‌های تزریق سلونوئیدی یا الکترومغناطیسی، انرژی موردنیاز از امواج EM گرفته می‌شود. به عبارت بهتر یک آهنربا در ساختار این نوع از وسایل قرار گرفته که با عبور جریان الکتریسیته، یک میدان مغناطیسی را تولید می‌کند. این میدان می‌تواند شفت را به چپ و راست جابجا کرده و به این ترتیب فرایند تزریق مواد را پیش ببرد. باید بدانید که پمپ‌های الکترومغناطیسی در مقایسه با نمونه‌های برقی، دبی کمتری دارند.

پمپ تزریق بادی

یکی دیگر از راه‌های تامین انرژی در پمپ‌های تزریق، استفاده از هوای فشرده‌شده است. در این نوع از مترینگ‌ها که به‌عنوان پنوماتیکی هم شناخته می‌شوند، فشار هوا باعث حرکت دادن پمپ شده و تزریق انجام می‌شود.

انواع پمپ‌های تزریق بر اساس مکانیسم تراکم سیال

یکی دیگر از معیارها برای طبقه‌بندی پمپ‌های مترینگ، مکانیسمی است که برای تراکم سیال از آن استفاده می‌شود. بر این اساس دوزینگ پمپ به سه دسته تقسیم می‌شود که عبارت‌اند از:

پمپ‌های تزریق دیافراگمی

در این نوع از دوزینگ‌ها، شفت به یک دیافراگم متصل شده و با حرکت رفت و برگشتی، آن را منبسط و منقبض می‌کند. این نوع از پمپ‌ها بیشتر در استخرها، تزریق مواد شیمیایی و تصفیه آب کاربرد دارند. نکته مهم اینجا است که در مدل دیافراگمی، هیچ تماسی بین قطعات مکانیکی و سیال وجود ندارد. در نتیجه می‌توانید با خیال راحت برای تزریق مواد شیمیایی خورنده از این مدل پمپ‌ها کمک بگیرید.

مترینگ پمپ پیستونی

همان‌طور که از نام این پمپ پیدا است، مکانیسم مکش و تزریق در آن تنها به‌وسیله حرکت خطی سیال انجام می‌شود که انرژی خود را از موتور الکتریکی می‌گیرد. به همین دلیل باید دقت کنید که شیر خروجی پمپ بسته نباشد تا سیستم لوله‌کشی دچار آسیب نشود. مدل پیستونی دوزینگ‌ها بیشتر برای سیستم‌های تصفیه فاضلاب، صنایع غذایی و داروسازی استفاده می‌شوند.

پمپ مترینگ پلانجری

اساس عملکرد مدل پلانجری با پیستونی مشابه است؛ اما قطر این نوع از پمپ‌ها باریک‌تر بوده و پیستون بلندتری دارند. شما می‌توانید با استفاده از تغییر کورس رفت و برگشت، دبی را در این محصولات کنترل کنید. از مدل پلانجری بیشتر برای تزریق مواد شیمیایی به‌طور دقیق یا روغن‌کاری قطعات مکانیکی استفاده می‌شود.

بهترین برندهای تولیدکننده

یکی از موارد بسیار مهمی که باید در زمان خرید و انتخاب پمپ‌های تزریق در نظر داشته باشید، برند سازنده آن است. در حال حاضر برندهای آنتک و اینجکتا به‌عنوان بهترین سازندگان این نوع از محصولات در ایران فعالیت می‌کنند که در ادامه به معرفی مختصر آن‌ها می‌پردازیم.

پمپ مترینگ آنتک Antech

آنتک یک برند ترکیه‌ای است که انواع پمپ‌های دوزینگ را در چهار مدل EMD، LARA، Optima و NOVA روانه بازار می‌کند. هریک از انواع پمپ Antech دارای مشخصات فنی متفاوتی هستند که آن‌ها را برای کاربردهای مختلفی مناسب می‌کند. بهترین ویژگی دوزینگ پمپ Antech این است که سیستم‌های مختلفی برای تنظیم و تغییر دبی، بهبود عملکرد و کار با مواد شیمیایی مختلف بر روی آن‌ها قرار گرفته است.

پمپ دوزینگ اینجکتا Injecta

دوزینگ پمپ اینجکتا Injecta یکی از محصولات کشور ایتالیا است که در دو نوع موتوری و سلونوئیدی آن‌ها را روانه بازار می‌کند. پمپ‌های اینجکتا برای کار در محیط‌های مرطوب بسیار مناسب هستند و قطعات آن‌ها استهلاک کمی دارد.

سخن پایانی

دوزینگ پمپ یکی از مهم‌ترین وسایل در صنایع تزریقی است که به‌نوعی بر روی دقت کار تاثیر مستقیم دارد. به همین دلیل باید این محصول را از یک فروشگاه معتبر خریداری کنید. صنعت پلاس یکی از بهترین عرضه‌کنندگان انواع پمپ تزریق است که حدود یک دهه از آغاز فعالیت آن در راستای فروش و عرضه انواع تجهیزات صنعتی می‌گذرد. شما می‌توانید برای خرید انواع پمپ مترینگ، به‌صورت آنلاین با مشاوران صنعت پلاس ارتباط برقرار کرده و بهترین گزینه را متناسب با نیازتان خریداری کنید.

منبع: الف

کلیدواژه: تزریق مواد شیمیایی شناخته می شوند پمپ های تزریق دوزینگ پمپ پمپ تزریق انواع پمپ پمپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۱۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، با شیوع بیماری کرونا بسیاری از ایرانی‌ها به دنبال واکسن کرونا بودند در این میان چند مدل واکسن در کشور وارد و توزیع شد، در این میان یکی از واکسن‌هایی که بسیاری از مردم ایران استفاده کردند آسترازنکا بود، در این میان از همان ابتدایی که واکسن آسترازنکا وارد کشور شد نظریه‌های مختلفی در مورد این واکسن در نشریه‌های مختلف منتشر می‌شد که قطعا واکسن آسترازنکا دارایی عوارضی است که می‌تواند به بدن گیرنده واکسن آسیب جدی وارد کند.

آسترازنکا چه نوع واکسنی است؟

واکسن آسترازنکا یک واکسن کووید ۱۹ است که توسط دانشگاه آکسفورد و شرکت آسترازنکا توسعه داده شده و از طریق عضلانی تزریق می‌شود. این واکسن، با استفاده از آدنو ویروس ChAdOx۱ شامپانزه به عنوان ناقل ویروسی ساخته شده‌است. این واکسن از دسامبر سال ۲۰۲۰، در حال انجام تحقیقات بالینی فاز III بوده‌است.

واکسن آسترازنکا، به‌صورت دو دوز نیم میلی‌لیتری در عضله دالی بازو، در افراد بالای ۱۸ سال، تزریق می‌شود. دوز دوم نیز پس از ۶ تا ۱۲ هفته از دوز نخست، تزریق می‌شود. اثربخشی این واکسن در پیشگیری از ابتلا به موارد حاد کووید ۱۹، پس از ۲۲ روز از تزریق دوز اول، معادل ۷۶ درصد و اثربخشی آن پس از تزریق دوم، به ۸۱ درصد می‌رسد.

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید ۱۹ که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت‌های کم منجر شود.

واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است، اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی‌تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد، اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می‌شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت‌های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی‌کند TTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

باید نگران واکسن آسترازنکا بود؟

در همین زمینه آمیتیس رمضانی متخصص بیماری‌های عفونی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا در مورد عوارض واکسن آسترازنکا اظهار کرد: این واکسن از جمله واکسن‌هایی است که بر پایه وکتور و آدونا ویروس به شمار می‌رود که غیر فعال است و نسبت به سایر واکسن‌ها عوارض بیشتری دارد.

وی افزود: واکسن‌های برپایه وکتور عوارض بیشتری نسبت به سایر واکسن‌ها دارند و باید حداقل تا ۱۰ سال مورد ارزیابی قرار بگیرد، اما با توجه به شرایط پاندمی کرونا بسیاری از واکسن‌ها خیلی زودتر وارد بازار شدند.

اکثر واکسن‌ها دارای عوارض هستند

این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: در نهایت برخی از واکسن‌های کووید ۱۹ باید بگیم دارای برخی عوارض خفیف یا بیشتر هستند؛ البته بیشتر واکسن ساز‌های داخلی عوارض واکسن را بررسی می‌کنند و افرادی که این واکسن هارا دریافت کردند باید مورد ارزیابی قرار بگیرند برای مثال واکسن پاستور از جمله واکسن‌هایی است که مورد ارزیابی پس از دریافت قرار می‌گیرند.

وی در مورد ایجاد لخته خون توسط واکسن گفت: احتمال ایجاد لخته‌ی خون برای همه‌ی افراد وجود دارد، اما بسیار بسیار کم بوده و حدود یک در ۱۰۰ هزار نفر این عارضه خود را نشان می‌دهد که این عارضه نیز اغلب در زنان در سن باروری شایع است مخصوصا زنانی که از دارو‌های ضد بارداری استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردان سلبریتی که فیلر تزریق کرده‌اند
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • یازدهمین سمینار آنالیز هارمونیک و کاربردها در سنندج آغاز شد
  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • حضور بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده و دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • تزریق گاز به خطوط لوله ۶ روستای شهرستان سوادکوه